Kontakt

Välkommen till Jaco Industrier AB, stolta ägare av det exklusiva varumärket Jacopoolen. Vi är den oöverträffade auktoriteten när det kommer till tillverkning av kompositpooler med modulsystem och en unik 3D-kakelstruktur. Vår poolteknologi möjliggör en anpassning i storlek som är obegränsad, där vi bygger efter dina specifika behov.

### Om Oss

Jaco Industrier AB är en ledande aktör inom tätskikt för pooler, badhus och hotell. Vårt uppdrag är kristallklart: att vara branschens främsta inom vattentätning genom att leverera banbrytande lösningar som effektivt eliminerar läckageproblem.

### Jacopoolen: Kvalitet i varje Detalj

**1. Vaccuminjicering:** För att säkerställa en överlägsen kvalitet och tätning använder vi den avancerade metoden för vaccuminjicering. Detta resulterar i pooler som är extremt tätade och fria från defekter, vilket garanterar en hållbar och pålitlig simmiljö.

**2. Modulsystem med Oändliga Möjligheter:** Vår banbrytande teknologi gör att du kan skapa en pool av vilken storlek och form du än önskar. Gränserna sätts av din fantasi, inte av konstruktionen.

**3. Flexibilitet för Hotell:** För hotell som tidigare mött utmaningar med poolinstallation erbjuder vår sektionsbaserade pool en innovativ lösning. Nu kan du inkludera en pool även på platser som tidigare ansågs omöjliga.

### Kontakta Oss

Låt Jaco Industrier AB och Jacopoolen vara din förtrogna partner när det gäller kompositpooler och vattentätning. Tillsammans skapar vi en högkvalitativ poolmiljö som kommer att imponera på dina gäster och överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina projektbehov och upptäck fördelarna med att välja Jacopoolen. Vi förvandlar din vision till verklighet, varje gång.

Nolbyvägen 5

453 93 Lysekil

076-1445151

 info@jacopoolen.se