Svensk innovation i unik utformning

Att skaffa pool är en investering som höjer såväl livskvaliteten som värdet på din fastighet. Trots det kan poolbygget stundtals kännas både dyrt och besvärligt. Men så behöver det inte vara. Vår revolutionerande innovation av modulsystem gör poolen enklare att installera samtidigt som du kan anpassa den helt efter dina behov.

DJI_0820

Unikt modulsystem

Vår smarta modulkonstruktion gör att våra pooler är lika smidiga att leverera som att installera. Genom modulerna blir poolkonstruktionen också extra stark och robust, och kräver därför inget stödjande material mot utsidan. Detta gör att det blir lättare att byta ut enskilda moduler om något blir skadat. Och bygga på fler om du vill göra poolen större.

Hållbarhet i varje del

För att säkra kvalitet, styrka och hållbarhet använder vi oss av 100 procent vinylester. Detta material, tillsammans med gelcoat, motverkar att poolen drabbas av fukt samtidigt som poolens material skyddas bättre från väder och vind. Jacopoolens starka konstruktion kräver inget ytterligare stöd utan är helt självbärande. Något som vi är ensamma om på marknaden. Dessutom använder vi oss av ett PVC-baserat material som ger extra isolering och därmed sänker uppvärmningskostnaderna.

Robust konstruktion i pålitligt material

Jacopoolen är tillverkad på marknadens bästa och mest hållbara material. För att säkra kvalitet, styrka och hållbarhet använder vi oss av 100 procent vinylester. Genom vinylester och gelcoat på baksidan motverkas fukt, samtidigt som det säkrar att materialet klarar alla sorters väder. Vinylester är ett välbeprövat material med mycket hög hållfasthet och vattentäthet.Den starka konstruktionen kräver inget ytterligare stöd utan är helt självbärande, vilket Jacopoolen är ensamma om på marknaden.

Vad du behöver veta inför poolbygget

Att bygga pool är ett stort beslut som kräver att du har koll på såväl tomtens förutsättningar, som dina önskemål. Du behöver ta hänsyn till sådant som isolering, utseende, funktion och byggtid. Frågorna kan med andra ord vara många. Här har vi samlat några svar som förhoppningsvis gör resan mot poolen lite smidigare.

Exclusive design

För att du ska kunna bygga just din drömpool har vi sett till att våra pooler går att bygga i många olika utföranden. Du bestämmer själv vilken form, storlek och i vilket material du vill ha din pool och genom vår unika kakelstruktur kommer du att uppleva en prismaeffekt där solljuset gnistrar från alla vinklar.

Snacka pool med oss

Vi hjälper dig designa och skapa en pool med din egna prägel. Kontakta oss så berättar v i mer. 

Har du redan en pool med behöver hjälp med renovering?

När det inte finns något direkt tätskikt i en bassäng gjord av betong blir det ofta fukt i hela konstruktionen efter ett antal år. Det kommer in fukt i armering och det skapas läckage i exempelvis pumprum och källare. Genom vårt hållbara tätskikt gjort av vinylesterlaminat kan ni undvika den här typen av fukt, och minimera kostnader för underhåll. Kontakta oss om du vill veta mer om hur konstruktionen fungerar.

Kundcase

Vi har nöjda kunder i hela Sverige men har samlat några av våra favoriter för er att ta del av.

[hfe_template id='351']