Konstruktion

Unikt modulsystem

Vår banbrytande modulkonstruktion är det ultimata valet för hotell och simhallar som strävar efter att erbjuda en premiumupplevelse till sina gäster. Det är en produkt som är skapad för att imponera, och den tillverkas enbart på beställning för att säkerställa högsta kvalitet och precision.
Vår modulkonstruktion är skräddarsydd för att möta de unika behoven hos högklassiga etablissemang. Det innebär att vi kan skapa anpassade pooler som är en perfekt passform för din verksamhet, oavsett om det är en elegant pool på ett lyxigt hotell eller en modern simbassäng i en simhall.
Vårt fokus på kvalitet och hållbarhet är oöverträffat, vilket gör våra pooler till den ultimata premiumprodukten. När du väljer oss får du inte bara en pool, du får en imponerande konstruktion som blir en omedelbar attraktion för dina gäster och medlemmar.
Så om du strävar efter att erbjuda det allra bästa inom hotell- och simhallserbjudanden, då är vår modulkonstruktion det självklara valet. Vi förvandlar din vision till verklighet och levererar en pool som är lika unik som din verksamhet.

Hållbarhet i varje del

För att säkra kvalitet, styrka och hållbarhet använder vi oss av 100 procent vinylester. Detta material, tillsammans med gelcoat, motverkar att poolen drabbas av fukt samtidigt som poolens material skyddas bättre från väder och vind. Jacopoolens starka konstruktion kräver inget ytterligare stöd utan är helt självbärande. Något som vi är ensamma om på marknaden. Dessutom använder vi oss av ett PVC-baserat material som ger extra isolering och därmed sänker uppvärmningskostnaderna.

Robust konstruktion i pålitligt material

Jacopoolen är tillverkad på marknadens bästa och mest hållbara material. För att säkra kvalitet, styrka och hållbarhet använder vi oss av 100 procent vinylester. Genom vinylester och gelcoat på baksidan motverkas fukt, samtidigt som det säkrar att materialet klarar alla sorters väder. Vinylester är ett välbeprövat material med mycket hög hållfasthet och vattentäthet.Den starka konstruktionen kräver inget ytterligare stöd utan är helt självbärande, vilket Jacopoolen är ensamma om på marknaden.

Vad du behöver veta inför poolbygget

Att bygga pool är ett stort beslut som kräver att du har koll på såväl tomtens förutsättningar, som dina önskemål. Du behöver ta hänsyn till sådant som isolering, utseende, funktion och byggtid. Frågorna kan med andra ord vara många. Här har vi samlat några svar som förhoppningsvis gör resan mot poolen lite smidigare.

Har du redan en pool med behöver hjälp med renovering?

När det inte finns något direkt tätskikt i en bassäng gjord av betong blir det ofta fukt i hela konstruktionen efter ett antal år. Det kommer in fukt i armering och det skapas läckage i exempelvis pumprum och källare. Genom vårt hållbara tätskikt gjort av vinylesterlaminat kan ni undvika den här typen av fukt, och minimera kostnader för underhåll. Kontakta oss om du vill veta mer om hur konstruktionen fungerar.

Kundcase

Vi har nöjda kunder i hela Sverige men har samlat några av våra favoriter för er att ta del av.