Behöver du hjälp med din poolrenovering?

Du kan känna dig trygg med oss

På Jacopoolen värdesätter vi trygghet och kvalitet. När det gäller större projekt, som renoveringar av simhallar och dylikt, vet vi att det är viktigt att du som kund känner dig trygg med din leverantör. Därför jobbar vi ständigt med att hålla oss uppdaterade, så att vi kan erbjuda bästa möjliga service, baserad på högsta kompetens.

Motverka fukt med vinylesterlaminat

Vinylesterlaminat är ett bra sätt för att motverka fukt i och omkring din pool. När det inte finns något direkt tätskikt i en bassäng gjord av betong blir det ofta fukt i hela konstruktionen efter ett antal år. Det kommer in fukt i armering och det skapas läckage i exempelvis pumprum och källare. Genom vårt hållbara tätskikt gjort av vinylesterlaminat kan ni undvika den här typen av fukt, och minimera kostnader för underhåll. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur konstruktionen fungerar.

Snacka pool med oss

Vi hjälper dig designa och skapa en pool med din egna prägel. Kontakta oss så berättar v i mer. 

Jacopoolen i Lysekil tillverkar unika och hållbara pooler i kompositmaterial. Deras revolutionerande modulsystem gör det möjligt för dig som kund att själv bestämma vilken form, storlek och i vilket material du vill ha din pool.  Vill du veta mer om våra skräddarsydda kompositpooler eller vara med och innovera poolbranschen med oss? Tveka inte att kontakta oss.

Copyright © Jacopoolen | Alla rättigheter reserverade