Om Jacopoolen

Jacopoolen är en svensk innovation i unik utformning som både gör poolen enklare att installera samtidigt som du kan anpassa den helt efter dina behov.

Om oss på Jacopoolen

Jacopoolen grundades 2016 efter flera års utveckling och formgivning. Idén var att erbjuda en skräddarsydd pool som var både funktionell och snygg. Istället för kakel används därför komposit som gör det möjligt att vara kreativ med poolens design och form.

Jim Jacobsson med sina många års erfarenhet inom konstruktion tog fram ett väldigt precist formverktyg. Ett formverktyg som kunde generera samma perfekta resultat, gång på gång. Tillsammans med sonen Dick och hans goda öga för design, kunde de gå från idé till verklighet och ta fram en unik produkt som fick namnet Jacopoolen.

Ganska snart såg ALMI potentialen i bolaget och gav Jacopoolen en innovationsklassning. Idag består kundkretsen av såväl kommersiella företag såsom hotell och badhus, som kvalitetsmedvetna privatpersoner som vill ha en specialbyggd designpool passande för just deras unika behov. Idag är vi fem erfarna kollegor som jobbar på Jacopoolen, och vi vill bli ännu fler.

Vill du veta mer om våra skräddarsydda kompositpooler eller vara med och innovera poolbranschen med oss? Tveka inte att kontakta oss.

Snacka pool med oss

Vi hjälper dig designa och skapa en pool med din egna prägel. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Våra samarbetspartners

Vi samarbetar med flera av marknadens absolut bästa märken. Visste du att du tillexempel kan köpa en komplett pool av oss? Allt installerat och klart – bara för dig att hoppa i!

Jacopoolen i Lysekil tillverkar unika och hållbara pooler i kompositmaterial. Deras revolutionerande modulsystem gör det möjligt för dig som kund att själv bestämma vilken form, storlek och i vilket material du vill ha din pool.  Vill du veta mer om våra skräddarsydda kompositpooler eller vara med och innovera poolbranschen med oss? Tveka inte att kontakta oss.

Copyright © Jacopoolen | Alla rättigheter reserverade