Sätt prägel på poolen

Ingen har bättre koll på dina önskemål än dig själv. Därför konstrueras alla våra pooler utifrån dina särskilda behov. Ett visst material, storlek eller en unik form på poolen?
Vi verkställer dina pooldrömmar.

Prisma effekt

Utseende och design är en viktig del i valet av pool. Genom vår unika kakelstruktur kommer du att uppleva en prismaeffekt där solljuset gnistrar från alla vinklar. För att skapa en ännu lyxigare känsla kan du komplettera med en härlig poolbelysning på kvällen. Välj mellan flera olika kulörer, och kombinera själv efter tycke och smak.

100% nordiska material

Vi och våra kunder brinner för fullständig kvalite från start till slut.

Därför ställer vi stora krav på alla komponenter som poolen byggs upp av. Allt för att uppnå högst möjliga prestanda och kvalite. 

Infinity pool

Vill du ha en infinity pool och maxa känslan av lyx?

Välj till en sarg som låter vattnet gå ända upp till kanten. Det är både snyggt, samtidigt som det gör poolen tystare och lättare att göra rent, eftersom vattnet då kan rinna över sargen och vidare ut i en eller flera tankar. 

jaco8 (1)
005 (800x450) Kakelstruktur

Exclusiv design

Det går att skapa den där eftersträvade poolkänslan utan att kakla poolen, som många gånger kan bli dyrt och svårt att hålla efter. Jacopoolen är formgjuten helt i komposit, och har en integrerad yta av fasad kakelstruktur. Det innebär att poolen får den där exklusiva känslan av kakel, fast utan kaklets känsliga nackdelar.

En pool för alla

Vi bygger pooler för flera olika användningsområden. Oavsett om du är på jakt efter en utomhus- eller inomhuspool till ditt hem, en ny pool till ditt spa eller en pool till ett badhus finns vi här för dig med lång expertis just inom ditt område. 

"Vi ville ha en pool som kändes lyxig och inte krävde massa underhåll. Jacopoolen har verkligen levererat över vår förväntningar, dessutom rekommenderade dem en infinity pool så nu njuter vi inte bara av vårt hemmaspa utan även vår utsikt så ofta vi kan"

Anna-Lena Odensjö, Skövde

Snacka pool med oss

Vi hjälper dig designa och skapa en pool med din egna prägel. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Unik kvalitetspool med 
hållbar konstruktion

Vi vet att såväl funktion och design, som material och hållbarhet, är avgörande faktorer för att få den bästa poolupplevelsen. Därför är våra pooler uppbyggda av ett unikt modulsystem som är lätt att anpassa, så att du själv kan välja vilken storlek, form och färg som passar just dig och din tomt. Och skapa den där fantastiska poolkänslan som du strävar efter. Läs mer om vår konstruktion

Kundcase

Vi har nöjda kunder i hela Sverige men har samlat några av våra favoriter för er att ta del av.

[hfe_template id='351']